Lavidurria

LAVIDURRIA

Comedia de Proximidad

MOONELLETUNI​

Editorial de contes infantils / Editorial de cuentos infantiles / Children’s stories publisher

¡Te invitamos a explorar nuestro mágico rincón infantil  lleno de color, creatividad y emocionantes historias. Descubre Lavidurria, la editorial de cuentos infantiles que despierta la imaginación de los peques, con mágicas historias, escritas e ilustradas por MOONELLETUNI. Fomentamos el humor y el  amor por la lectura desde temprana edad. ¡Embárcate en esta aventura con nosotros en Lavidurria!

MoonElleTuni

La Increïble Història de L’Os Papallona

La Increïble Història de L’Os Papallona.
Som Marta2 scaled 1

Moon

“Altre cop a la lluna. Sembla que la Marta està sempre en un altre planeta, la Marta flota”Des de nena ha sentit aquestes frases dites i repetides tant per familiars, amics, coneguts, etc. Però lluny de prendre-s’ho com alguna cosa negativa, Marta Moon es mostra com una persona segura de si mateixa, empoderada i feliç de mostrar-se al món sempre amb la seva peculiar forma de ser, ja sigui mitjançant els seus monòlegs còmics dirigits a un públic més adult o com els seus contes infantils dirigits a nens qui els agradi somiar desperts i que creguin que tot és possible. Perquè en realitat segueix sent una nena alegre i plena de somnis disfressada d’adulta responsable.

Som Elisenda scaled 1

Elle

Elle va néixer a Barcelona un dissabte de primavera del mes de maig. Al cap de pocs anys es va mudar amb la seva família a un poblet de la banlieue parisenca anomenat l’Étang-la-ville, d’on conserva memòries inesborrables. La seva curiositat i creativitat innates l’han fet experimentar amb la fotografia i la ceràmica. Gaudeix de la capacitat humana de crear, de compartir i de construir un món millor. I aquí i ara tens a l’Elle, avec un petit quelque chose pour toi.

Som Siony scaled 1

Tuni

Ella és Tuni, sempre li ha agradat l’art gràfic, expressar-se per mitjà d’imatges i incentivar la creativitat a través de la pintura. Ha creat l’espai Tunitart per mostrar les seves creacions, inspirades principalment en la natura, les situacions quotidianes i les coses senzilles de la vida. Així que les il·lustracions de tunitart estan carregades sempre de bona vibració i amor pel seu entorn i els altres. Des de fa molt de temps ha treballat amb dissenys digitals per a organitzacions o projectes personals. Després, es va interessar per dibuixar i pintar amb diferents tècniques com l’aquarel·la, el guaix, etc. Així, que ara barreja els treball analògics amb els digitals. Tuni pensa que la il·lustració és una forma de meditació i expressió de la creativitat però, sobretot, li agrada divertir-se.